Augustin Zegrean- Avocat partener

<< Înapoi

Augustin Zegrean a absolvit Facultatea de Drept a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 1980. Este avocat partener și membru fondator al Societății Civile de Avocați ”Zegrean, Gaftone & Asociații”.

Număra peste 37 de ani de activitate în domeniul juridic, fiind numit în anul 2007 ca Judecător al Curții Constituționale a României, iar în anul 2010, a fost ales în funcția de Președinte al Curții Constituționale a României.

Din anul 1988, este avocat în Baroul Bistrița-Năsăud și este specializat în Drept civil, Drept constituțional, Drept comercial și Insolvență.

În anul 1990, a obținut mandatul de Senator, fiind și Vicepreședintele Comisiei Juridice a Senatului și membru al comisiei de redactare a Constituției României.

2004 este anul în care a obținut mandatul de deputat, fiind și membru în Comisia juridică de disciplină și imunități a Camerei Deputaților.

Din anul 2007, este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lânga Camera de Comerț si Industrie a României.

Domeniile de expertiză sunt: Drept civil, Drept constituțional, Drept societar, Arbitraj, CEDO și CJUE

Email: augustin.zegrean@zegreangaftone.ro

Telefon:0726.200.703

<< Înapoi

©2023 Zegrean, Gaftone si asociatii. Toate drepturile rezervate. Este interzisa folosirea partiala sau in intregime textelor si imaginilor de pe acest site fara acordul proprietarilor.